Διαφήμιση

E.235 Tsolis

E-mail Εκτύπωση

Διεύθυνση: Λαμπίρι - Αίγιο GR 251 00
Tηλ.: 26910 31469, 31753
Fax: 32473
Ανοικτά από: 15/04 έως 30/09
Στρέμματα: 17
Αριθμός θέσεων: 87
Υπεύθυνος: K. Τσόλης

On the Coast Not Sandy Beach Ground with Grass Positions with Natural Shading Positions with Artificial Shading Pitches Places for Caravans WCs Showers Cold water showers on the beach Basins Foot Baths Wash Tubs for clothes Sinks for dishwashing Special Area for Chemical Drainage Toilet Power Socket Ironing Boards and Irons Kitchen and Cooking Benches Washing Machines Fire Safety System Organisation of Excursions, Travel Bureau Credit Cards Money Changing Pharmacy Post Office Mini Market Restaurant (Tavern) Bar or Snack-Bar Gas Cylinder Supply Boats to Rent (Water Sports) Instructions in waterskiing, windsurfing, etc Tennis or Volley Ball Court Boat Launching Ramp Playground Public TV Bus stop

Πώς θα πάτε: στην εθνική οδό Πάτρας - Aθήνας πριν από το Aίγιο, ή μετά το Aίγιο στο 182ο χιλιόμετρο αν έρχεστε από την Aθήνα, θα στρίψετε στη διασταύρωση για το Λόγγο και θα πάρετε την παλιά εθνική οδό προς την Πάτρα. Θα περάσετε το Λόγγο και τις Kαμάρες και θα φτάσετε στο Λαμπίρι. Σε 1 χλμ. στη δεξιά πλευρά, θα συναντήσετε το κάμπινγκ.
Άλλα στοιχεία: τα κτίρια έχουν παραδοσιακό χαρακτήρα. Ένας παραδοσιακός ανεμόμυλος, στο κέντρο του  κάμπινγκ, τριγυρίζεται από πιθάρια και είδη λαϊκής τέχνης.
Πράσινο: πεύκα, ευκάλυπτοι και λεύκες προσφέρουν τη σκιά τους, ενώ καλλωπιστικά φυτά στολίζουν τους γύρω χώρους.
Παραλία: με βότσαλα στο μέσον της υπάρχει μία μεγάλη προβλήτα σε συνέχεια του bar που λειτουργεί όλη τη μέρα.


     


 

     
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.