Διαφήμιση

E.255 Akrata Beach

E-mail Εκτύπωση

Διεύθυνση: Κραθιο - Ακράτα 250 06
Tηλ.: 26960 31988
URL:
http://www.akrata-beach-camping.gr/
Ανοικτό από: 01/04 έως 31/10
Στρέμματα: 8
Αριθμός Θέσεων: 42
Διεύθυνση: T. Τζαβέλα

On the Coast Not Sandy Beach Ground with Pebbles Positions with Natural Shading Pitches WCs WCs for the Handicapped Showers Showers for the Handicapped Cold water showers on the beach Basins Foot Baths Wash Tubs for clothes Sinks for dishwashing Special Area for Chemical Drainage Toilet Power Socket Washing Machines Fire Safety System Organisation of Excursions, Travel Bureau Credit Cards Money Changing Internet Access WiFi Pharmacy Post Office Mini Market Restaurant (Tavern) Bar or Snack-Bar Gas Cylinder Supply Public TV

Πως θα πάτε: θα βγείτε από την εθνική οδό Πάτρας - Aθήνας στην έξοδο για την Aκράτα, θα πάρετε τον παλιό εθνικό δρόμο και θα κατευθυνθείτε προς την Πάτρα. Σε 2 χλμ. θα στρίψετε δεξιά και σε 300 μ. θα φτάσετε στο κάμπινγκ.

Χώρος: εκτείνεται ως την παραλία σε επίπεδο έδαφος και οι δρόμοι του είναι χαλικοστρωμένοι.

Θέσεις: αλλού με χορτάρι κι αλλού με χώμα ή χαλίκι.
Πράσινο: πυκνή βλάστηση από δέντρα και λουλούδια.
Παραλία: με βότσαλο.

 

 

Αν θέλετε να περάσετε άνετα και ξεκούραστα τις καλοκαιρινές σας διακοπές ξεφεύγοντας από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινής ζωής, αν θέλετε καθαρή θάλασσα και μια γραφική παραλία, πλούσιο φυσικό περιβάλλον και άνετες θέσεις, αν θέλετε καθαρούς χώρους υγιεινής και πολλές παροχές με φιλική ατμόσφαιρα, τότε ελάτε στο AKRATA BEACH CAMPING.

 

Πως θα πάτε
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.