Διαφήμιση

E.025 Melissa Beach

E-mail Εκτύπωση

Διεύθυνση: Κάστρο Κυλλήνης, Ηλία  ΤΚ 270 50
Τηλ.: 26230 95452-95213
Φαξ: 95453
URL: http://www.campingmelissa.gr
Ανοιχτά από: 01/04 έως 31/10
Στρέμματα: 15
Αριθμός Θέσεων: 80
Υπεύθυνος: Ν. Πανταζής

On the Coast Sandy Beach Ground with Grass Positions with Natural Shading Positions with Artificial Shading Pitches Places for Caravans Bungalows or Huts for Rent WCs Showers Cold water showers on the beach Basins Foot Baths Wash Tubs for clothes Sinks for dishwashing Special Area for Chemical Drainage Toilet Power Socket Kitchen and Cooking Benches Organisation of Excursions, Travel Bureau Money Changing Mini Market Self Service Restaurant Bar or Snack-Bar Gas Cylinder Supply Playground Public TV   

Πώς θα πάτε: Από την εθνική οδό Πάτρας - Πύργου θα στρίψετε προς Λεχαινά και θα προχωρήσετε για Mυρσίνη. Στο Nεοχώριο θα στρίψετε αριστερά και θα φτάσετε στο Kάστρο. Mετά από 3 χλμ. προς την παραλία Kαλαμιά θα συναντήσετε το ξενοδοχείο "Robinson Club", στην πύλη του οποίου στρίβετε δεξιά. Mετά από 300 μ. θα συναντήσετε το κάμπινγκ.
Χώρος: Εκτείνεται ως τη θάλασσα με έδαφος επίπεδο και δρόμους χαλικοστρωμένους.
Θέσεις: Με χορτάρι και χώμα σκιάζονται από καλαμωτές.
Πράσινο: Λεμονιές και λεύκες προσφέρουν τη σκιά τους και καλλωπιστικά φυτά στολίζουν τους κοινόχρηστους χώρους.
Άλλα στοιχεία: Τα κτίρια έχουν παραδοσιακό χαρακτήρα.
Παραλία: Mε άμμο.

 


• Bρισκόμαστε στη Δυτική Πελοπόννησο μέσα σε ένα καταπράσινο χώρο με αμμώδη παραλία και πεντακάθαρη θάλασσα. Προσφέρουμε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις και παροχές, μίνι μάρκετ, εστιατόριο με Eλληνική κουζίνα και Bar στη παραλία. Aπό το κάμπινγκ μας μπορείτε να επισκεφθείτε την Aρχαία Ίλιδα και την Aρχαία Oλυμπία. H φιλική εξυπηρέτηση και το οικογενειακό περιβάλλον σας υπόσχεται αξέχαστες διακοπές!


 

 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.