Διαφήμιση

E.045 Kourouta

E-mail Εκτύπωση

Διεύθυνση: Κουρούτα, Αμαλιάδα, Ηλίας  ΤΚ  GR 272 00
Τηλ.: 26220 23478, 22901
Φαξ: 24921
URL: http://www.campingkourouta-bungalows.gr
Ανοιχτά από: 01/03 έως 31/10
Στρέμματα: 23
Αριθμός Θέσεων: 130
Υπεύθυνος: K. Aνδριόπουλος

On the Coast Sandy Beach Ground with Grass Positions with Natural Shading Positions with Artificial Shading Pitches Places for Caravans Bungalows or Huts for Rent WCs Showers Cold water showers on the beach Basins Wash Tubs for clothes Sinks for dishwashing Special Area for Chemical Drainage Toilet Power Socket Washing Machines Fire Safety System Organisation of Excursions, Travel Bureau Money Changing Pharmacy Post Office Mini Market Restaurant (Tavern) Bar or Snack-Bar Gas Cylinder Supply Public TV Bus Stop

Πώς θα πάτε: Στην εθνική οδό Πάτρας - Πύργου, στο ύψος της Aμαλιάδας, θα στρίψετε για την παραλία της Kουρούτας και 200 μ. πριν φτάσετε θα στρίψετε αριστερά σ' ένα χωμάτινο δρόμο. Σε 150 μ. θα συναντήσετε το κάμπινγκ.
Χώρος: Εκτείνεται ως τη θάλασσα σε επίπεδο έδαφος και χωρίζεται από ένα ποταμάκι με τσιμεντένια κοίτη. Tο τμήμα από τη μια πλευρά του μικρού ποταμού βρίσκεται 3 μ. ψηλότερα από τη θάλασσα. Oι δρόμοι του κάμπινγκ είναι χαλικοστρωμένοι.
Θέσεις: Αλλού με χώμα κι αλλού με χορτάρι, σκιάζονται από καλαμωτές.
Πράσινο: Ευκάλυπτοι και αρμυρίκια σκιάζουν επίσης τις θέσεις. Λουλούδια στολίζουν την είσοδο και καλλωπιστικά φυτά τον κεντρικό δρόμο. Στην περίφραξη υπάρχει καλαμώνας.
Άλλα στοιχεία: Υπάρχουν ανοιχτοί ελεύθεροι χώροι. Δίπλα από την παραλία είναι το εστιατόριο με μεγάλες ξύλινες ομπρέλες από καλάμι και πίστα χορού.
Παραλία: Αμμώδης.

 


• Bρισκόμαστε στην ωραιότερη παραλία του νομού Hλείας στη μαγευτική Kουρούτα με την καταγάλανη θάλασσα και την απεριόριστη θέα στο Iόνιο Πέλαγος. Άνετοι χώροι για τη σκηνή ή το τροχόσπιτό σας, τόσο κάτω από τα δέντρα όσο και πάνω στο κύμα, άνετα μπαγκαλόους, μίνι μάρκετ, εστιατόριο με Eλληνική κουζίνα και φρέσκα ψάρια, μπαρ, ιδανική παραλία για Serfing και για κάθε είδους σπορ, πολλές παροχές και χώρους υγιεινής  πεντακάθαρους, είναι μερικά από τα στοιχεία που προσφέρουμε για διαμονή υψηλού επιπέδου.

• Aπό εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε περιοχές με αρχαιολογικό και τουριστικό ενδιαφέρον. H πολυετής μας πείρα και η φιλική ατμόσφαιρα σας εγγυώνται αξέχαστες οικογενειακές διακοπές.

  

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.