Διαφήμιση

E.055 Paradise

E-mail Εκτύπωση

Διεύθυνση: Παλούκι, Αμαλιάδα, Ηλίας  ΤΚ 272 00
Τηλ.: 26220 22721, 28840, 27309
Φαξ: 24072
URL: http://www.campingparadise.gr
Ανοιχτά από: 01/04 έως 31/10
Στρέμματα: 25
Αριθμός Θέσεων: 300
Υπεύθυνος: H. & Δ. Kωνσταντόπουλος

On the Coast Sandy Beach Ground with Grass Positions with Natural Shading Positions with Artificial Shading Pitches Places for Caravans WCs Showers Cold water showers on the beach Basins Foot Baths Wash Tubs for clothes Sinks for dishwashing Special Area for Chemical Drainage Toilet Power Socket Fire Safety System Organisation of Excursions, Travel Bureau Money Changing Pharmacy Post Office Super Market Restaurant (Tavern)Bar or Snack-Bar Gas Cylinder Supply Boats to Rent (Water Sports) Tennis or Volley Ball Court Boat Launching Ramp Public TV   

Πώς θα πάτε: Στην εθνική οδό Πάτρας - Πύργου, 2 χλμ. μετά την Kουρούτα, θα στρίψετε για το Παλούκι και 20 μ. πριν από την παραλία θα μπείτε δεξιά. Σε 300 μ. θα συναντήσετε το κάμπινγκ.
Χώρος: Εκτείνεται ως τη θάλασσα σε  επίπεδο έδαφος. Bρίσκεται 3 μ. ψηλότερα από την παραλία και οι δρόμοι του είναι χαλικοστρωμένοι.
Θέσεις: Αλλού με χορτάρι κι αλλού με χώμα, σκιάζονται από καλαμωτές.
Πράσινο: Αρμυρίκια, καθώς και μεγάλες λεύκες στο κέντρο και την περίμετρο, σκιάζουν επίσης τις θέσεις. Λουλούδια και καλλωπιστικά φυτά στολίζουν την είσοδο, τους δρόμους και την παραλία.
Άλλα στοιχεία: Υπάρχουν ανοιχτοί ελεύθεροι χώροι.
Παραλία: Με ψιλή άμμο.

 


• Στο 83ο χλμ. του Εθνικού δρόμου Πατρών - Πύργου στη Δυτ. Πελοπόννησο βρίσκεται η καλύτερη παραλία της περιοχής Παλούκι (2,5 χλμ. από την Αμαλιάδα). Εκεί έχουμε δημιουργήσει το κάμπινγκ ΠΑΡΑΝΤΑΪΣ όπου μπορείτε να περάσετε αξέχαστες διακοπές.

• Σ’αυτόν τον παράδεισο μπορείτε να ευχαριστηθείτε τον Ελληνικό ήλιο, την ομορφότερη αμμώδη παραλία, την αύρα της θάλασσας του Ιονίου, το πράσινο περιβάλλον από την περιοχή της Ηλίειας και την ελληνική φιλοξενία.


 

 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.