Διαφήμιση

E.075 Diana

E-mail Εκτύπωση

Διεύθυνση: Αρχαία Ολυμπία, Ηλίας  ΤΚ 270 65
Τηλ.: 26240 22314, 22425, 22945
Φαξ: 22425
URL: http://www.greek-holidays.gr/camping-diana/
Ανοιχτά από: 01/01 έως 31/12
Στρέμματα: 4
Αριθμός Θέσεων: 42
Υπεύθυνος: Θ. Κοσμόπουλος

Inland Altitude Ground with Grass Positions with Natural Shading Positions with Artificial Shading Pitches Places for Caravans WCs Showers Basins Sinks for dishwashing Special Area for Chemical Drainage Toilet Power Socket Ironing Boards and Irons Kitchen and Cooking Benches Fire Safety System Organisation of Excursions, Travel Bureau  Money Changing Pharmacy Post Office Mini Market Self Service Restaurant Restaurant (Tavern) Gas Cylinder Supply Swimming Pool Public TV   

Πώς θα πάτε: Από τον Πύργο θα φτάσετε στο χωριό της Ολυμπίας, στο κέντρο του θα στρίψετε δεξιά και σε 250μ. θα συναντήσετε το κάμπινγκ. Από τα Κρέστενα, πριν φτάσετε στο χωριό θα δείτε τη σήμανση του κάμπινγκ, θα στρίψετε δεξιά σένα ασφάλτινο δρόμο και σε 300μ. θα συναντήσετε το κάμπινγκ.
Χώρος: Αναπτύσεται αμφιθεατρικά σε πλαγιά.Τα πάνω επίπεδά του συνδέονται μεταξύ τους με σκαλάκια και τα κάτω με τσιμεντοστρωμένο δρόμο. Θέσεις αλλού με χορτάρι κι αλλού με χώμα.
Πράσινο: Καλαμωτέ με κληματαριές, μεγάλα πεύκα, ελιές και λεύκες σκιάζουν τις θέσεις, ενώ μεγάλες ακακίες και αναρριχώμενα φυτά στολίζουν την περίφραξη.
Άλλα στοιχεία: Τα κτίρια έχουν παραδοσιακό χαρακτήρα και στέγες με κεραμίδια.
Παραλία: Με διαστάσεις 5μ. x 10μ.

 

 

 

 
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.