Διαφήμιση

E.270 Isthmia Beach

E-mail Εκτύπωση

Διεύθυνση: Ίσθμια, Κόρινθος  ΤΚ 201 00
Τηλ.: 27410 37447, 37720
Φαξ: 37710
Ανοιχτά από: 01/04 έως 31/10
Στρέμματα: 25
Αριθμός Θέσεων: 100
Υπεύθυνος: Δημ. Kουτσογκίλας

On the Coast Not Sandy Beach Ground with Grass Positions with Natural Shading Positions with Artificial Shading Positions with Little or no Shading Pitches Places for Caravans WCs Showers Cold water showers on the beach Basins Foot Baths Wash Tubs for clothes Sinks for dishwashing Special Area for Chemical Drainage Toilet Power Socket Ironing Boards and Irons Kitchen and Cooking Benches Washing Machines Fire Safety System Organisation of Excursions, Travel Bureau Money Changing Pharmacy Post Office Mini Market Self Service Restaurant Bar or Snack-Bar Gas Cylinder Supply Boats to Rent (Water Sports) Instructions in waterskiing, windsurfing, etc Tennis or Volley Ball Court Boat Launching Ramp Playground Public TV No Dogs Allowed

Πώς θα πάτε: Aπό τον Iσθμό θα πάρετε το δρόμο για την Eπίδαυρο. Στο 5ο χλμ. στην πινακίδα του κάμπινγκ θα στρίψετε αριστερά και μετά από 600 μ. θα το συναντήσετε.
Χώρος: Aναπτύσσετε σε δύο επίπεδα. O κεντρικός του δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος και οι υπόλοιποι χαλικοστρωμένοι.
Θέσεις: Mε χώμα και χορτάρι.
Πράσινο: Λεμονιές, πορτοκαλιές, μουριές, ευκάλυπτοι και κυπαρίσσια. Στους κοινόχρηστους χώρους λουλούδια.
Παραλία: Mε ψιλό και χοντρό βότσαλο.


 

• Σε μία από τις ωραιότερες παραλιακές περιοχές, αλλά και σε ένα από τα πιό επίκαιρα σημεία, στον Ισθμό της Κορίνθου, στη μέση της απόστασης Αθήνας - Πάτρας, το καμπινγκ ISTHMIA BEACH σας προσφέρει φιλόξενα τις υπηρεσίες του, δίνοντάς σας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους σημαντικούς αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς χώρους της Κορινθίας, της Αργολίδας και της Αττικής, να κάνετε κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού και να οργανώσετε τα ταξίδια σας σε άλλα αξιοθέατα της Ελλάδα

 

• Tο κάμπινγκ ISTHMIA BEACH βρίσκεται στο 5ο χλμ. της εθνικής οδού Ισθμού - Επιδαύρου, σε μία θαυμάσια παραλία μήκους 800μ. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, σε καταπράσινη έκταση 25,000 τ.μ. Οι θέσεις του, με χώμα και χορτάρι, χωρίζονται με θάμνους. Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις για άνετη διαμονή, σπορ και θαλάσσια αναψυχή και οργανώνει τουριστικές περιηγήσεις. Στο κάμπινγκ μπορεί κανείς να νοικιάσει δωμάτιο σκηνή ή τροχόσπιτο, καθώς και αυτοκίνητο η μοτοποδήλατο.

 

5 χιλ. Εθνικής Οδού Κορίνθου-Επιδαύρου
'Ισθμια, Κόρινθος
ΤΚ 201 00
Χειμερινά Τηλ. (από 1/10 έως 1/5):
27410 37131, 37520


 

 
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.