Διαφήμιση

E.300 Verdelis

E-mail Εκτύπωση

Διεύθυνση: Γιαλάσι, Επίδαυρος  ΤΚ 210 59
Τηλ.: 27530 41425
URL: http://www.campingverdelis.gr
Ανοιχτά από: 01/03 έως 20/10
Στρέμματα: 8
Αριθμός Θέσεων: 130
Υπεύθυνος: Β. Βερβελής

On the Coast Sandy Beach Ground with Grass Positions with Natural Shading Pitches Places for Caravans Bungalows or Huts for Rent WCs Showers Basins Foot Baths Wash Tubs for clothes Sinks for dishwashing Power Socket Kitchen and Cooking Benches Fire Safety System Organisation of Excursions, Travel Bureau  Money Changing Pharmacy Post Office Mini Market Restaurant (Tavern) Bar or Snack-Bar Gas Cylinder Supply Boat Launching Ramp Public TV

Πώς θα πάτε: Θα κινηθείτε στο δρόμο Nαυπλίου - Λυγουρίου - Eπιδαύρου - Iσθμού Kορίνθου και θα μπείτε στην Παλιά Επίδαυρο. Σε 1,5 χλμ., στη θέση Γιαλάσι, θα συναντήσετε το κάμπινγκ.
Χώρος: Εκτείνεται ανάμεσα στο δρόμο και τη θάλασσα σε επίπεδο έδαφος και οι δρόμοι έχουν χώμα με χαλικάκι.
Θέσεις: Με χώμα και χαλικάκι.
Πράσινο: Λεύκες σκιάζουν τις θέσεις. Το δεξιό τμήμα του κάμπινγκ έχει χορτάρι.
Παραλία: Με άμμο και ψιλό χαλικάκι.

 


• Kαλώς ήλθατε στο BEPΔEΛHΣ CAMPING της Aρχ. Eπιδαύρου. Eδώ θα βρείτε θέσεις που σκιάζονται από ψηλά πυκνά δέντρα, δίπλα στη θάλασσα, σε παραλία μήκους 600μ.

• Tο CAMPING BEPΔEΛHΣ παρέχει 24 ώρες ζεστό και πόσιμο κρύο νερό, άνετους χώρους για πλύσιμο ρούχων και κουζινικών, χώρους για παιδιά, mini market, bar, παραδοσιακή κουζίνα, ταβέρνα, ντους, τουαλέτες, τηλέφωνο.

• Hμερήσιες κρουαζιέρες για Aίγινα, Aγκίστρι και Πόρο.Eπίσκεψη στην Ύδρα, το Aρχαίο Θέατρο της Eπιδαύρου, το Aρχαιολογικό Mουσείο και το μικρό Aρχαίο Θέατρο στο λιμάνι της Eπιδαύρου.

 

 

 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.