Διαφήμιση

E.370 Assini Beach

E-mail Εκτύπωση

Διεύθυνση: Ασίνη, Αργολίδα  ΤΚ 211 00
Τηλ.: 27520 92396, 92196
Φαξ: 92396
Ανοιχτά από: 01/04 έως 20/10
Στρέμματα: 12
Αριθμός Θέσεων: 100
Υπεύθυνος: Μ. Μανουσάκης

On the Coast Not Sandy Beach Ground with Pebbles Positions with Natural Shading Positions with Artificial Shading Pitches Places for Caravans WCs Showers Cold water showers on the beach Basins Foot Baths Wash Tubs for clothes Sinks for dishwashing Special Area for Chemical Drainage Toilet Power Socket Ironing Boards and Irons Washing Machines Fire Safety System Pharmacy Post Office Super Market Bar or Snack-Bar Public TV Bus Stop

Πώς θα πάτε: Από το Nαύπλιο θα κατευθυνθείτε προς το Tολό. Θα περάσετε από την Aσίνη και αμέσως μετά θα πάρετε στη διακλάδωση το δρόμο προς τα αριστερά. Σε 1 χλμ. θα συναντήσετε τη διασταύρωση για το Δρέπανο. Σε 1 χλμ θα στρίψετε αυτή τη φορά δεξιά και σε 250 μ. θα φτάσετε στο κάμπινγκ.
Χώρος: Εκτείνεται κατά μήκος της παραλίας σε επίπεδο έδαφος και οι δρόμοι του είναι χαλικοστρωμένοι.
Θέσεις: Με χώμα και χαλίκι.
Πράσινο: Πορτοκαλιές σκιάζουν τις θέσεις κοντά στην είσοδο και μανταρινιές. Πορτοκαλιές και καλαμωτές πάνω σε ξύλα τις θέσεις στον άλλο χώρο. Καλλωπιστικά φυτά και λουλούδια στολίζουν τους γύρω χώρους.
Άλλα στοιχεία: Τα κτίρια είναι χτισμένα με ορισμένα παραδοσιακά στοιχεία και έχουν ξύλινες στέγες με κεραμίδια.
Παραλία: Με άμμο και βότσαλα, λειτουργεί και μπαρ. Δίπλα του υπάρχουν μεγάλοι ευκάλυπτοι.


 

 

 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.