Τέμπη

E-mail Εκτύπωση
Pinios RiverΑφήνοντας την Πιερία θα συναντήσετε το κάστρο της Ωριάς και την περίφημη κοιλάδα των Τεμπών με την κρεμαστή της γέφυρα πάνω από τα νερά του Πηνειού και το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο βράχο, στην απέναντι πλευρά. Πριν κατηφορίσετε για το Βόλο, πρέπει οπωσδήποτε να πάτε στα Αμπελάκια για να επισκεφθείτε το σπίτι του Σβάρτς που χτίστηκε το 1787 και αρχιτεκτονικά θυμίζει τα μακεδονίτικα αρχοντικά. Τα Αμπελάκια έχουν κηρυχθεί διατηρητέα για το αρχιτεκτονικό τους σύνολο και τα αρχοντικά τους. Είχαν αποκτήσει μεγάλη φήμη το 17ο και 18ο αιώνα όταν οι κάτοικοί τους ίδρυσαν τον πρώτο συνεταιρισμό για την εκμετάλλευση των κόκκινων βαφών νημάτων. _
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΒΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.