Διαφήμιση

Η Μεσσηνία

E-mail Εκτύπωση

Πιο κάτω, στη Μεσσηνία υπάρχουν σημαντικά ευρήματα της αρχαίας Μεσσήνης, ενώ η Κυπαρισσία έχει κατάλοιπα από λιμενικά έργα της αρχαιότητας. Επίσης έχει παραδοσιακά διατηρητέα σπίτια στην Άνω Πόλη και το μεσαιωνικό της κάστρο στην κορυφή του λόφου. Το ανάκτορο του Νέστορα, του βασιλιά της Πύλου, είναι από τα ονομαστότερα κέντρα Μυκηναϊκού πολιτισμού.

Στο νοτιοδυτικό άκρο της Μεσσηνίας, ορθώνεται από τον 13ο αιώνα το φημισμένο κάστρο της Μεθώνης, ενώ στο άλλο άκρο της χερσονήσου βρίσκεται το συνομήλικο, ενετικό κι αυτό, κάστρο της Κορώνης. Έχει και η Καλαμάτα το μεσαιωνικό της κάστρο, χτισμένο από τους Βιλαρδουίνους  πάνω στην αρχαία ακρόπολη.
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.